Lymfedrainage

Lymfedrainage

In Mierlo wordt al meer dan 40 jaar hoge kwaliteit fysiotherapie geleverd, hier hechten wij zeer veel waarde aan. Sinds mei 2010 zijn we HKZ- gecertificeerd. Het HKZ keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door verzekeraars, patiënten/ consumenten en de overheid worden gesteld.

De praktijk heeft een enthousiast en gemotiveerd team, is breed georiënteerd en heeft diverse specialisaties in huis. We hebben als taak, nu en in de toekomst, u als patiënt, te begeleiden met het herstellen, onderhouden en verbeteren van het houdings- en bewegingsapparaat om uw dagelijks functioneren te bevorderen.

Zorg op Maat

Voor vrijwel alle problemen en aandoeningen kunt u bij ons terecht. Er zijn mogelijkheden voor individuele en groepstherapie. Wij stellen de mens altijd centraal in het zorgproces en de oplossingen die wij bieden zijn op u afgestemd. U geeft als patiënt aan wat u belangrijk vindt en we stellen in overleg met u de doelen op die u wilt bereiken.
De praktijk heeft nauwe samenwerkingsverbanden met de naastgelegen huisartsenpraktijk, andere paramedici en ziekenhuizen in de regio. Op deze manier kunnen wij uw gezondheid en vitaliteit optimaliseren en het herstel bevorderen. Samen met u wordt een programma gemaakt dat preventief werkt om klachten te voorkomen.