Else Smit-Martens

Else Smit-Martens

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik zie diverse patiënten, variërend van mensen met rugklachten, revalidatie na heup/knie operaties, spanningsklachten, de ouder wordende mens en neurologische patiënten.

Het werk als fysiotherapeute vind ik interessant omdat elk mens anders is en het belangrijk is dat iedereen de juiste zorg voor dat specifieke probleem krijgt.

Sinds 2013 ben ik gespecialiseerd als claudicatiotherapeute en hiervoor sta ik ingeschreven bij het ClaudicatioNet.nl. Dit houdt in dat patiënten met etalage benen (Claudicatio Intermittens) bij ons in de praktijk, onder deskundige begeleiding, gesuperviseerde looptherapie kunnen krijgen.

In 2017 ben ik  gestart als Parkinson-therapeute en hiervoor ben ik ingeschreven bij het ParkinsonNet.nl. Patiënten met Parkinson kunnen in onze praktijk de juiste begeleiding en therapie krijgen.

Ook mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel behandel ik om samen, met de mensen om hen heen, een zo optimaal mogelijk herstel te bereiken dat de zelfstandigheid en zelfredzaamheid in het dagelijkse leven weer mogelijk is. Voor de samenwerking ben aangesloten bij het NAH Netwerk Zuidoost Brabant.

Certificaten:

• Neurorevalidatie van CNA (centraal neurologische aandoeningen) in de geriatrie
• Claudicatio Intermittens
• ParksinonNet
• Motivitional Interviewing
• Medical taping concept
• Valpreventie en valtraining